Ukupno Glasova: 20
jeste li slušali jutros su bili opet Željkota i Vedrota.
a koja je ono bila pjesma iz 70 ih i love youu
Maxe, glazbeni urednik te pitao imaš li smartphone? pretpostavljam da je htio reći da da imaš aplikaciju znao bi uvijek koja pjesma svira bilo gdje da se nađeš.
pretpostavljam da je htio reći da da imaš aplikaciju znao bi uvijek koja pjesma svira bilo gdje da se nađeš.
Pa što će ti playlista Maxe? :gl:d:Baš sam to htio reći Kavopijo, aplikacija se zove shazam i besplatna je. Samo klikneš i pročitaš koja pjesma i izvođač sad svira bez obzira odakle svira. Još jednom klikneš i čitaš riječi te pjesme... ne treba tražit playlistu. Kakvu playlistu.
Ne može samo na kompjuteru. To je mobilna aplikacija i radi samo na smart phoneu. Ali radi odlično. Možeš (ali ne moraš) gledat odmah i videospot na Youtubeu ili pratiti riječi pjesme.U nekim stvarima je smart jači od kompjutera.
ulogirao sam se na kompu na shazam da mi zbaci me nekih pjesama i naravno nijednu nije pogodio
pa što ne shvaćaš u toj rečenici Maxe? To je aplikacija za smartphone a ne za kompjuter.
Dobro Maxe, sve u redu. Ako imaš smart tu aplikaciju free instaliraj i radit će ti garant. I domaće pjesme čak.
da te pitam a kako snimiti pjesme s kompjutora na prazni cd