Ha, ha...ovo je stvarno smišno, ali nije baš i neki argument...Naime, poznajem ljude koji su 80-ih bili u zatvoru, a nisu bili kriminalci. Samo su posli dvi bevande prestali pazit šta pivaju...
Ako i nije argument, ali je dobra ilustracija. A to nikako nije za usporedbu sa tima koji su 80-ih bili u zatvoru zbog pjesme. Ovdje se nije imalo vremena pjevati, grabilo se uvelike.
Da se razumimo, ne branim Vidoševića, jer i ja iman pik na ljude koji su priko noći postali bogati...pogotovo za vrime rata...(postoje mogućnosti brze zarade, ali samo kad si dovoljno bogat da dobro i uložiš)...nego, neznam zašto samo po njemu pljujete kad su i ostali poput njega. (Osim Alke možda. Ali njena kandidatura je sprdačina, i to svi znamo...zabavno ali ne i realno)
Postoji mogućnost brze zarade, pogotovo ako je iza tebe politički aparat.
A to jesu li ostali poput njega... zadržimo se na ovima sinoć:
Ivo Josipović nije bio u politici tada, i svoj imetak je stekao na savim drugi i neovisni način.
Andrije Hebrang je skromni sveučilišni profesor kojega, voljeli ga neki ili ne, krasi poštenje i čovječnost, moje je mišljenje. Ne da nije ukrao ništa mada je imao mogućnost pošto je bio
u vrhu HDZ-a; dapače, on će dati otkaz u ministarstvu kada primjeti marčapiju.
Vesna Pusić, također slično. Znamo da nije bila od tih i takvih... Možda nije imala toliko šanse kao oporba, ali ipak je pozitivna.
Nadan Vidošević - čuli smo sinoć a i znamo dosta. Veseli me što ćemo još čuti. Mogli ste primjetiti sinoć da Nadan prijeti otvaranjem
Pandorine kutije ako se krene u tom smjeru.
A Latin, hmm, kako ga nije sram govorit o siromaštvu sa plaćom od 10.000,00kn u ovakvoj Hrvatskoj...ja znan da love nikad dosta, ali daj se čoviče usporedi sa nekin malin čovikon kraj sebe, koji cili život radi za crkavicu, da bi mu kad dođe u godine svi okrenuli škinu.
Latin je imao plaču i 30.000 kuna, ali ne možemo gledati tako. On je jedan od prvih novinara u zemlji i donosi bez sumnje profit televiziji. Što bi ti na njegovu mjestu rekla
Neću, meni je dosta 5000 kuna, dobro, dajte mi 6 da imam i za kekse.
Jadni mi...šta nas sve čeka...
Biće barem interesantno ovdje na Forumu, nadam se.
P.S. Jasno,
Bodulko, drago mi je da si tu i da sudjeluješ u raspravi. Dobrodošla. Moramo paziti na tebe da ne glasaš krivo.