P.S. Očekujem i vaše prognoze, barem od Observera.
Ne brini, odgovor stiže iako mi je jako žao da se ostali ljudi boje napisati nešto vise...
Možda se to promijeni, život je više od Farme i Noćne more.
Mislim da je iznenađenja bilo, više u ženskom dijelu nego u muškom gdje su ispale gotovo sve favoritkinje počevši od lanjske pobjednice Kuznjecove, onda Venus, pa RG starosjedioc Henin, evo jučer i Serena.
Wozniacki ne ubrajam u iznenađenja jer ni ona sama ne zna kako je došla na br.2 iako je trenutno na trećoj poziciji a bit možda bude posli RG još padova.
Kod muških je bilo manje neočekivanih rezultata, Federer je jedan od njih a možda najveće je ispao Đoković koji je jucer poveo sa 2:0 u setovima (i to solidna razlika, &:3 i 6:2) da bi nakon toga 3 seta izgubio od Melzera kojemu svaka čast jer se nalazio u izgubljenoj poziciji gdje bi 95% ljudi psihički palo posli ovako uvjerljivo izgubljena prva 2 seta.
Dio razočarenja pada i na našeg Čilića koji od Australije nekako ne može da se sastavi, ne znam što se događa:/
Što se tike tvojih prognoza Glazbeni uredniče ja se potpuno slažem sa njima, one su logične i prema pokazanoj igri bi trebalo biti tako. Berdich bi možda mogao iznenaditi, taj igra zaista dobro u nekim momentima. A što se tiče Nadala teško da može ponoviti Đokovićeve greške tako da je to gotovo sigurno.
Eto toliko, vidićemo za par dana kako će se odvijati ove naše prognoze a još jednom pozivam sve ostale da se slobodno uključe u priču, nema veze ako ne poznajete tenis dovoljno ovo je prilika za malo komentirati i ući u štos.
Pozdrav