Bula od stambula je zlo. Kao što su zlo i gušteri, europska unija, un, nato, bilderberg, trilaterala new world order. Samo samcato zlo. čisti sotona. Globalistički projekt sveopćeg uništenja stanvonika Zemlje. Bez obzira na naciju vjeru boju. Gušeri su nadnacionalni. Njihova največa opasnost je u tome što ih ljudi ne prepoznaju. Njihova najveća obrana je , "teorija zavjere". Uskoro ćemo vidjeti da plaža Žnjan nije teorija zavjere. Kao što nije teorija zavjere davanje luke Gaženica za trista kuna godisnje na 100 godina. Kao ni svi vodeni izvori koji su predati za nula kuna gušterima. Uskoro slijedi, centralizacija svih vodovoda i odna prodaja svega za nula kuna gušterima. Gušteri će naplaćivati vodu koliko budu htjeli , a htjet će. Naravno mongi intelektualci će i dalje brabonjati o teoriji zavjere i zaštiti žena. Onda je na redu HEP. Pa ćemo plaćati struju koliko gušteri budu htjeli , a htjet će. Naravno uvijek će biti dežurnih zavjerša koji će tvrditi da je to u interesu zaštite žena. Pa uzdravlje!
Ma niti ne kriju, sami priznaju da su za novi svjetski pordak i centralizaciju svega i svačega na nivo elite oliti guštera.
Sve što vrijedi prelazi u ruke guštera i tome služi privatizacija, "naši" tajkuni su bili samo međufaza kako bi nacija mislila da će privatizacijom to i dalje biti hrvatsko ali u boljim rukama upravljanja, naravno, to smo i onda znali, ali danas je to očigledno, radi se o pljački.
Ja sam protivnike Pernara pitao samo da mi odgovore samo na jedno pitanje, a to je kako će Hrvatska vratiti vanjski dug, pa nek onda kritiziraju Pernara, međutim nisu mi odgovorili.
Čudim se ljudima, koji podržavaju ovakvu establišment politiku trilaterali IK, nato, MMF... kako će svojim unucima objasniti da su podržavali demoliranje države, a time i budućnost svojih unuka na rodnoj grudi.
Ljudi se vesele IKači, kao i europskim bespovratnim šoldima, oni će kao naše političare staviti u red kao da ne vide da su naši političari doslovno čipirani i zombirani u službi novog svjetskog poretka.