Eto, i to se dogodilo, počaščeni smo,
Slobodna Dalmacija raspisala se je i o našem portalu;
Bačvice.com.
Prvotni je naslov na online izdanju glasio
Gradski oci iznenađeni; naučite masirati klitoris preko stranica kotara Bačvice. Konačnu verziju pogledajte ovdje:
Članak o Bačvice.comStvar je u tome da su, još prije nekog vremena, na stranicama grada Splita, u rubrici gradski kotari a pod Bačvice stavili link na naš Portal predstavljajući ga kao njihovu službenu stranicu. -
gradska stranica To sam vidio, jasno, no računam, u redu, shvatih to kao i neku počast ne zamjerajući nikome što mi (pogađate) ništa nisu ni javili ni pitali.
Sada je, u sezoni kiselih krastavaca (a ne bi trebalo biti tako, zar nisu i izbori na pladnju, i još događaja drugih) novinarka Slobodne Dalmacije primjetila "bezobrazne" stranice na Bačvice.com-u, koju, eto, linka i gradska stranica Split.hr.
Riječ je, naravno, o bezobraznim stranicama samo u percepciji drage gospodjice novinarke, jer, zamislite, čak se u textu i u naslovu jednog članka tamo spominje - klitoris. Pa to je stvarno previše, zar nije dragi čitatelji, jer, kako kaže gospodjica Lulić (tako se zove); tamo "ništa ne sluteći, može nabasati i dijete". I naleti na, klitoris.
Kao odgovor na ovo, citirati ću samo jednog posjetitelja Online izdanja Slobodne Dalmacije, koji u kometarima kaže: "Zamislite da neki teenager nauči nešto o sexu...bože me sačuvaj... neka uči krast." Neću dalje, svi su kometari, jasno, slično intonirani.
Gdjica Lulić odmah je, ne časi časa, obavijestila poglavarstvo, gdje joj glasnogovornica kaže da je "iznenađena i šokirana onim što je vidjela"???
Što li je to vidjela, uvjerite se
OVDJE, jer to je stranica čiji je sadržaj do jučer prenosio portal Bačvice.com.
Kažem do jučer, jer još sinoć, čim sam vidio što se događa - uklonio taj sadržaj sa Bačvice.com-a,
ne zbog toga što smatram to nečim lošim ni nepoželjnim,
dapače, pa pogledajte gore na link, nego jednostavno smo ovu stranicu stvarno zamislili kao odu opuštanju, uživanju i odmoru što jesu i prave naše Bačvice.
i ne želimo nesporazume nikakve.
Dakle, dragi gradski Oci; vratite slobodno link na Bačvice.com na svoju stranicu o kotaru Bačvice. Ne morate me ni obavijestiti kad to učinite, Vi ili profesionalci iz tvrtke Lama. Više ne vrebaju klitorisi iza kantuna, i neće, obećavam.
Štoviše, ako Vas zanima, javite mi se e-mailom
[email protected] i otvorit ću za Vas takvu e mail adresu otvorivu u Outlook Expressu, još više, možemo i neku poddodmenu tipa Bacvice.com/kotar ili slično.
Sve to - gratis, naravno, za naše Bačvice.