Tako je mladi momče. I ja sam gledao a u nastavku emisije svi su drugi desničari redom bili uz Davora Bernardića. A zašto je to tako? Njima svima vrlo odgovara da Davor Bernardić bude predsjednik SDP-a jer to je dobro za HDZ! To samo Max ne kuži nikako. A možda je Max ustvari ubačen agent HDZ-a, ubačen u naš forum? Tako ispada.
ta selak je desničarka idi slušat nju ibujicu iraspudića,,hdzovac haha ja ih napadam od 1992 ,loše razmišljaš, hdzovcima je svjedno tko je u sdpu vođa jer oni maju 30 posto nažalost a to je kriv el bahate zoki koji jedoveo stranku do 2 poraza ono čisti luzer ujo milanović je bio desničar taj nema veze s ljevicom i nije htio regionalizaciju,,bernardić su svi izabrali nije došao na vlast i oni bi ga rušili sdp nemasaveznika a to je kriv el bahate zoki jer sesvađao s svima i on je doveo kradeze na vlast,markićka ga je mudlala,đuro iklemm haha pa čak i popovi,,,,,to jesramota koji je milsnović luzer ,bernardić je liberal a ovi oko njega su desne struje ostojić bibio dobar predsjednik, izgubio bi sdp još i ovih 18 posto s njime hahaha koji likovi