Pozdrav svima i ako je moguće, molim pomoć od poznavatelja i ljubitelja NM-a
pokušavam već duže vrijeme naći na Netu jednu stariju snimku iz noćne more (mislim da je išlo prije 5 ako ne i 10 g).
radnja otprilike ide ovako (koliko mi je ostalo u glavi): Braco i Jaran (+ još kao treći s njima kamerman) hodaju po centru Zagreba i intervjuiraju ekipu, e sad ono što mi je posebno ostalo u sjećanju - negdje na Jurišićevoj zaustave starijeg gospodina, vjerojatno penzića, pristojno obućenog, odjelo, kravata i to i Jaran mu počne postavljati blesava pitanja (on ima mikrofon) a za to vrijeme ga Braco cijelog izđepari i izprepipa i to tako da jadan čovjek ništa nije skužio, zapravo je najsmješnije što čovjek nije imao ni kune u džepovima, tako da, dok ga je Jaran i dalje ispitivao o glupostima, Braco se okreće prema kameri i pokazuje kako mu ni nemože ništa ukrasti jer ovaj ni nema ništa u džepovima i još na kraju jadnom čovjeku izvuče džepove iz hlača prema van tako da se i vidi da nema ništa u njima. Ovaj apolutno nije ništa skužio jer je takvih, izvučenih, džepova i otišao Stvarno je bilo prebrutalno.
I nemogu nigdje naći kad Jaran intervjuira generala Rojsa pa ima ono: genejaje Jojs
Eto molio bi poznavatelje ako imaju link ili sl. da jave. Hvala.