Bačvice su najljepše, Bačvice su Sunce, i more.Bačvice su Bačvice.com/Forum
Ukupno Glasova: 30
ja opet moram pitati: gdje da sada gledam online male nocne razgovore?onaj justin tv vise nema
Još malo pa će doć i u emisiju
Znam da je našoj Nim odmah bolje. Šaljem poljubac našoj Nini
Citat: Zavodnik - 06 11 2010, 22:48:42 poslijepodneJoš malo pa će doć i u emisiju He he, i meni se čini. To je gotova stvar. Citat: Zavodnik - 06 11 2010, 22:48:42 poslijepodneZnam da je našoj Nim odmah bolje. Šaljem poljubac našoj Nini I ja se nadam. Šaljem i ja poljubac.. samo da ne pretjeramo...
Ha ha, evo naša Nina dobrodošla.Vidi Nina, sad idu one Malnarove priče sa krstarenja po Svijetu... stvarno je izabrao samo loše stvari iz Noćne More Ali samo slajdovi idu, pa šta je ovo
Bok Nina. Ovo Malnar spominje ljekoviti čaj pa ti je odmah bolje.
Dobro ga nisu ovi raznorazni domoroci popapali bice ga spasilo sta je bija poglavica koji govori a ovo je sve izabra jer je ponosan na ove svoje expedicije
Ovo Malnar spominje ljekoviti čaj pa ti je odmah bolje.
Citat: Zavodnik - 06 11 2010, 23:11:30 poslijepodneOvo Malnar spominje ljekoviti čaj pa ti je odmah bolje. Je moj Zavodniče, nisi skoncetriran.Božični čaj a ne Ljekoviti čaj. To je poglavica.
Malnar stvarno ima fizionomiju poglavice, ima nesto indijansko u sebi, osobito u mladosti je slicio na Winnetoua
Najjaci su mi oni lopovi sta su opeljusili Bracu, pa kako im nisu pasali njegovi gebisi, olitiga dentijere, vratili mu oba...hahahaha.. koje postenje
Citat: nim - 06 11 2010, 23:48:47 poslijepodneNajjaci su mi oni lopovi sta su opeljusili Bracu, pa kako im nisu pasali njegovi gebisi, olitiga dentijere, vratili mu oba...hahahaha.. koje postenje Uvijek svježe šale