Ukupno Glasova: 30
Nećemo. Ma, danas mi kaže jedna ženska da koji su to likovi što gledaju Noćnu Moru, da kako mogu, da ovo ono... Ja joj kažem; jebote stvarno, baš si mislim koji li su to... Kužite, trebalo je i pregrmiti neke stvari za doći do cilja...Ali, isplatilo se, bila je dobra, dobro radi...
Ja joj kažem; jebote stvarno, baš si mislim koji li su to... Kužite, trebalo je i pregrmiti neke stvari za doći do cilja...Ali, isplatilo se, bila je dobra, dobro radi...
Je je, ja sam također čuo o tome da je naš Zavodnik među najjačim zavodnicima na Bačvicama. ako ne i najjači.
A je ljudi svasta pricaju
ali neka nas Zavodnik spava na lovorikama dok mu ne dode Stankec pa mu oduzme titulu zavodnika
Nisam znao da je i Stankec takav. Znači, istina je ono što sam sebe hvali tamo u Noćnoj Mori?
Baš duhovito, nema šta. Bilo bi vam bolje da se i vi time bavite nego što samo čekate Noćnu Moru, a kad prođe onda opet - čekate Noćnu Moru. Doduše, i ja volim pogledat ali opet...
Pogledajte vi te oci zavodnicke
Baš duhovito, nema šta.
Pusti ti njih Zavodniče. Bolje je guzit i gledat Noćnu moru nego samo gledat Noćnu moru.
Citat: Glazbeni urednik - 24 02 2010, 20:36:02 poslijepodnePusti ti njih Zavodniče. Bolje je guzit i gledat Noćnu moru nego samo gledat Noćnu moru. Kad se dva posla rade istovremeno onda nijedan ne ispadne kako triba
a je. Ja sam čuo da neki uz sve to još i igraju na karte.
a koji su to opet svastari
Nećeš vjerovat, navodno i dobivaju na kartama
kad dobivaju na kartama, onda znaci da nemaju srece u ljubavi
Ma daj draga Nim, vidiš da to naš Zavodnik priča o sebi... ima sreće, ima...