Treba pogledati
This Is It, tu dvojbe nema, barem iz poštovanja prema
Michael Jacksonu.
U subotu je bio
dan M; bili smo
Kapetan i njegova žena i moja malenkost i moja žena. (to nam nisu još žene nego cure ali možemo ih i tako nazvati
)
To mi je bio prvi dolazak u kino u Jokera. Odmah sam vidio da će mi se svidjeti, kada sam vidio stolice. Ne stolice, pardon, nego fotelje...
Kada su krenuli prvi taktovi, i Michael Jackson i tema
Wanna Be Startin' Somethin', znao sam da je to
Dan M...
Dakle, sve i jeste dobro... imajte na umu da to nije film, i radi se o insertima snimljenim na probama za seriju koncerata Michela Jacksona koji se nikada neće održati.
Billie Jean - kraj filma This Is ItJedina je zamjerka autoru, režiseru
Kenny Ortega da je trebao finale filma malo više apostrofirati. Uopće to nije niti učinio.
Riječ je o po mnogima, i po meni; prvoj stvari Michael Jacksona -
Billlie Jean. Ona jeste ostavljena za kraj, kako su svi i očekivali da će biti (jednako tako, ja sam simbolično očekivao i
Wanna Be Startin' Somethin' za početak, i to se je dogodilo), no...
Svi Vi stariji od 10 godina znate za legendarne scene iz spota
Billie Jean kada se pale lampe, odnosno dijelovi ceste ispod
Michaela Jacksona i njegovih nogu u spotu..
Billie Jean u filmu traje dovoljno dugo, čak predugo, svima nama koji smo očekivali - samo sekundu iz legendarnog spota, jednu upaljenu kocku na podu ili barem onu kantu na koju se nasloni namještajući cipelu. Ali - ništa.
Michael se uglavnom šeta po pozornici čak i bez previše strasti, čujemo koncertnu verziju Billie Jean.
Moglo je sve završiti mnogo bolje samo jednim malim dodatkom kako sam naveo, a kako već jeste učinjeno u dijelu filma prije finala, spot za
Thriller je kompletno iznova nasnimljen i remixiran, šeču i plešu one poznate aždaje i čudovišta iz spota... onda, za dio sa temom
Black Or White također je ubačen onaj dio kada, na početku spota se izbacuje kroz krov kuće "
Fred Kremenko", to je sve u redu, ali čekali smo i bijesni finale...
No, sve u svemu;
svi u kino! Kino je super, i... istina je:
This Is It.
Učvrstite svoj stav o Michaelu; On je Kralj Popa i gospodar svijeta zabave, soula i pop muzike:
Michael Jackson. Živjet će vječno naš Michael.