Šta da se kaže priča je završila. Hrvatska je ispala sa Evropskog prvenstva u nogometu porazom od Španjolske.
Tuga i bruka, eto što da se kaže.
Istina je to da
ipak nismo bili tako blizu. Nismo uopće.
Španjolcima je bilo dovoljno neriješeno i da je bilo drugačije sigurno bi postigli gol i ranije.
Naši ne da "
imaju karakter" kako vole kazati nego su se ipak
pokazali kao papci odmah vidljivo iz detelja da se nakon što bi se riješili baluna
NIKAKO NISU postavljali u daljnju poziciju za nastavak akcije. Od straha. Pa to je užas.
Slično tome, baš kao ilustracija i iza mikrofona je duel naših vrsnih komentatora
Drage Čosića i
Igora Štimca:
Bio je kraj 1. poluvremena, tada je bilo
0-0, a
Italija je vodila 1-0
protiv Irske. 'Azzurri' su već tada imali prolaz u četvrtfinale jer se zatvarao krug tri reprezentacije s pet bodova pa su se gledali međusobni ogledi. Talijani i Španjolci su bili u boljoj situaciji zbog golova u međusobnom remiju.
-
Nema panike, nama još uvijek odgovara rezultat iz druge utakmice - rekao je Štimac i ostao živ, a Ćosić ustvrdio kako '
nije baš siguran, i da to treba pogledati'. Ovo me je jako iznenadilo jer sam
jako držao, i još uvijek
držim do Igora Štimca. Svatko griješi, ali oko banalnih stvari ne bio trebao budući hrvatski izbornik!
A
Drago Ćosić.... što ćemo o njemu govoriti, zaplešimo uz video gore. sigurno se jadan Drago prepao da će dobiti šaku ako se usprotivi Štimcu. A nije ni on bio siguran...
Jexxm te Švabo...
P.S. Molim da se zaključaju rezultati gornje ankete i da se proglasi da je samo moja malenkost točno prognozirala konačni slijed. Nije da likujem, nije stvarno. I meni je teško.
P.S. to je pravi hit Glazbeni Uredniče;
Iniesta... i
nema jedanaesterca...