falio sam citat ponovit cu
, ali gledajte vi mijesate kruske ijabuke kapitaliza je svugdje usvijetu osim u kini kubi sj koreji,,, njima ne moze nitko izvana reci sta da rade a kapitalizam je svugdje po svijetu sama riječ kapitalizam-kapital,,, znaci za bogate.srednja klasa NE POSTOJI. ali u tome leži kvaka drzave odlucuju osebi sve te kapitalističke nije nita boilje u svedskoj oni tamo placaju bolnice samo imaju vece place njemacka je 12 sati rada na danali mau place kod nas je to da place ne idu radnicima,,,,,pa kazem korona ce promijeniti sve itako treba jedino mi je zao mrtvih, ljudi se trebaju minjat unistavamo klimu ,mora rijeke i sta očekivati hah mna kakav finmancijski suverenitet imamo kn do 2023 dolazi EURO .1992 su se borili za neovisnost i sta sada?????????????????nema vise komunista rat je zavrsio tko je sada kriv???????mi sami smo krivi narod koji je to dopustio,, pogledajte kriminal sta s desava hdzovih ministara je bilo uaferi 13,, ali oni kazu uvijek isto nek institucije rade svoj posao,,, nije kriv dok mu se ne dokaze trl baba lan da joj prode lanm,, suci su koruptivni policija doktoori,nikome ne vjerujem više,,,,,,,,,,,,,,,,,