Tramp je jedini mogući pozitivac, ponavljam, mogući, ali siguran sam da je Hilarica pobjedila u kombinaciji sa firericom i makaronom oliti paštašutom iz francuske imali bi još goru situaciju.
Forumaš Max, bez obzira što se ne slažemo, ali je korektan, možemo diskutirati. Ostali forumaši (čast još nekima koji se možda rijeđe pojavljuju) samo vrijeđaju ljude koji razmišljaju drugačije, odnosno one koji razmišljaju.
Za situaciju u Hrvatskoj nisu krivi političari, nisu krivi ni oni koji su podkapacitirani pa glasuju za provjerene lopine, ali krivi su oni koji grčevito izruguju sve one koji bi htjeli nešto bolje za ovu državu.
Nikad mi nije bilo jasno, kako netko može biti tu na forumu da bi se samo izrugavao, zar nemaju potrebu reći nešto što je ljudsko, nešto humoano, pa i diskutirati o nekim temama? Ili je kod podrugljivaca mogućnost diskutiranja van njihovoge intelektualnog kapaciteta.
Još jednom, svaka čast Maxu, ali mnogi koji su tu, vjerno prate emisiju na tv, ali bez ikakvog intelektualnog kapaciteta.
ma gospon za rijeke slazem se ja s vama ali borba protiv establism,enta je kapitalizam znaci sta je trziste vece diktora se takav tempo zasto hrv forsira od 1992 uvoz a ne izvor jer zaraduje a dobije smece i onda ljudi dobvaju rak otrovana hrana a prodaje skupo a diobije jeftino to su sve igre koropracija i kapitalizma trziste je domace propada, sta se tice trumpa on je dobio hilari ok nije nikog napao ali stalno prijeti kini sada trenutno je 13 milijunaamera nez posla zbog korona nezaposlenost busha je bila 20 posto sada je 25 posto trumpa napadaju svi i sam je proznao da je pogrijesio zbog korone,, puni ljudi se razboljelo i umrlo. i gospodarstvo u gubitku da je 2016 bio sanders ne bi trump pobjedio ali repoublikanci su imali 2 pametna cxivjeka ted cruiz iz texasa i mit romney ali i oni su samo rekli da nece glaasat za trumpa,,,,, meni se čini da je cia i trump umijesani s koronom virus je počeo u kini ali nitko nije znao da ce se brzo prosirit po svijetu,,, a sta se tice plenkovic evo sta radi stiti korupciju kaze nek instiutucije rade svoj posao a placu imaju ovi sta su hiceni 25 000 kn zamisli, ida se od toga oduzelo 10 000 kn bilo bi tama za place ipenzije,znaci drzavni aparat su 1 općine lokalni serifi,2 tajkuni, 3 sefovi ovakvi tajkuni, znaci novca ima ali ne ide svima,,, narod oprasta hdzu sve i vi to dobro znate rijeka hdz dobije 3 izbora zaredom on napravi nstabulsku bilo sta uhiti locirati sporuciti i narod im oprasta onda onaj iz solina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj plenmkoviccc a on sam ima 1 900 kn penzije vazno da je hdz na vlasti jer su nas oni oslobodili i bili tu za nas 1991,, pa to je taj problem hrvatske sta narod vjeruje hdzu sve i za njih stoje svi tajkuni oni koji su isli rano u penzije ili vojni profiteri,,, ili postoje posteni branitelji koj nemaju ni lipe a onikoji se nisu borili ili glume imaju vece place puno tog škripi,, pdv treba biti 10 posto,,,a on je 25 posto, najskuplja smo drzava ueuropi s malom plaćom.i to plenky moon ne zeli smanjiti, zato jee hdz je njima potreban evo i hrvati koji su radili 35 god u njemacko ok imaju 1 000 ezura penzije ali moraju dobiti pazi ovo 5 000 kn hrv penzije to je sve skupa 13 000 kn, znaci zasto penzioneri uhrvatskoj koji su radili 30 godina imaju 1 900 kn a ne recimo 3 300 kn a place bi tebale bit i do 10 000 kn o 7 ooo kn do 10 00 kn, nek smanji pdv,, pdv je 1998 bio 5 posto onda za vrijem racana 10 posto onda sanader i kosorica u 8 godina skočio na 20 posto, milanovic 23 posto i onda plemkovic povecao 2 posto sada je 25 posto pdv,,,,, koliko drzava zaradi,, to samo ni znaju, evo cime se ljudi bave izadu na cesti zbog kovida pobacaja i aviona koji padaju s neba sve je to0 k, ali kad treba izaci na ulici i traziti promjene e onda.......................................................................................