seks je gubutnik on moze treljat kjoliko hoce 2011 je 68 posto hrvata glasalo za euu uniju 32 posto protiv dok je 2002 bilo za uniju svega 45 šposto 55 posto protiv, anketa za izlazak iz unije 75 posto ne zeli 35 posto zeli.... vi usvemu vidite teorije zvjere kao david icke..m ja vam pricam stase desavalo kad se hrv drzava stvarala 1991 tko se obogatio privatizacijom zasto to šeks odvjetnik vojislava šešelja ne kaze tko je krao tvornice izasto im se to dopustalo za 1 kn fabriku prodat u ,iliunima maraka tada,,,,,, zaeuro je gotova prica plenkovic tvrdi 2023 uvest cemo euro,,, o njihpovoj hrani uvozimo jer zaraduje drzava na uvozu to je problem korona je otvorila oči moramno imati domace kupovati domace,, puno loseh uvozimo a ti je trziste jer ono odreduje jasam za uvoz kvalitete a n lose hrane i ddrzava zaraduje na tome milijarde,,,
Pa ja to i govorim, svi smo svjedočili pljački i uništavanju, ali je većina bila apolitična (mislim na relativnu većinu), opet je tu bio strah, HDZeovci se bojali komunista, SDPeovci se bojali ustaša, oni koji nešto kuže nisu išli na birališta jer su smatrali da ne mogu ništa.
Ponavljam, Šeks je bitan kao netko ko ima težinu, kao i Milanović kad je izjavio da su stožeraši neustavni, ali narod je taj koji hoće ili neće reagirati.
U Hrvatskoj ne može šroć političar koji vidi pravi problem, nego prolaze oni koji se bave iracionalnim strahovima prema ustašama i komunistima, ljudi se boje viroze, ali se ne boje novog svjetskog poretka u kojem će se sve kontrolirati.
Evo, tu na ovom forumu vidiš upise di neki vide ustaše na ovom skupu u Zagrebu, pa to je potpuno iracionalno.
Ja mogu razumjeti da se neko boji viroze, nakon što nas bombardiraju ovakvom propagandom, ali da ja na skupu vidim napoleonove vojnike je užasna iracionala.
Teorija zavjere je isto tako pojam za naivce, govorimo o hipotezama, dakle racionalna osoba postavlja pitanja tipa:
1. Dali je Virus izmišljen, prirodan ili je stvoren u laboratoriju
2. Ako je prirodan, zašto djeluje po ljeti i ima neke poveznice sa virusom side.
3. Ako je umjetan, tko stoji iza njega i s kojim ciljem, dali su oni koji su stvorili virus to učinili iz ljubavi i brige prema našim starima ili?
4. Da li farmaceutske privatne kompanije rade na zdravlju ljudi ili na skupljanju profita
5. Ja sam otvoreno protiv kapitalizma, ali me soroševi antife smatraju ustašom, a ja to nisam, ja sam protiv kapitalizma, a zašto me smatraju, pa zato što sve lijeve stranke nestanu ili ih financira soroš
6. Da objasnim pojam soroš, to je princip, kao i Hanžeković, političari ih smatraju humanistima, a oni investiraju tako da kupe ministre i ti kupljeni ministri proguraju zakone, npr. da se mi udružimo i pokrenemo proizvodnju nekakvih maski za CO2, mi ne možemo ljude samo tako natjerati da kupuju naše maske, već kupimo ministra nekog, koji će onda donjeti zakon da te maske moraju biti obavezne recimo na cesti i to je to.
Ja neznam ni jedan zakon koji je donesen, a da nije bilo "investitora" za taj zakon, naravno, to nije javno, ali ne može nitko objasniti racionalno zašto je prodan telekom, ina, pliva, uiništen imunološki... osim zbog te megakorupcije, a ljudi kad vide takve stvari, stave si maskice i obožavaju svoje krvnike