ako vi mislite da je korona bezazlens onda NE NOSITE maske,,korona je problem zbog jedne stvari zasto nas sada ne bacaju karantenu a onda jesu a nismo trebali,,,nijestvar tpga hdz se obogatio davno nad budalama koji im dajuglasove
Taksativno ću nabrojiti probleme
1. Cilj elite nije zdravlje ljudi, nego profit i kontrola, uz mjere protiv korone mi nećemo imati više nikakvih druženja niti demonstracija, odnosno sve manje i manje, upravo ono što je rekao Šeks sumrak demokracije i tome svjedočimo
2. Pitaje je, da li su ovakve mjere opravdane za koronu, pa vidimo da ima još puno problema, ali za to nemamo mjera, Kujundžić je priznao da se rak u RH povećao zbog uvoza hrane, međutim nisu osnovali stožer kako bi se pokrenula domaća proizvodnja hrane, a smrtnost raka je puno veća od smrtnosti korone
3. Italija, pokzalo se da je ono bila laž, da korona nije bila ništa gora od gripe, štoviše gripu moramo preležat, dok koronu neki niti ne osjete, a oni koji bi umrli odkorone, umrli bi od gripe ali se tada valjda nisu dosjetili.
4. Zabranili su obdukcije, a kažu da su u nekim bolnicama plaćali rodbini da ga proglase umrlim od korone.
5. Čemu ovakve vijesti di se ljudi hoćeš nećeš prestraše, mnogi penzići su u strahu
6. Obavezno cijepljenje koje se najavljuje, pa zašto ne bi bilo dobrovoljno?
7. Ljudi bez maske, proglašavaju ih nekakvim teroristima, a kao posebno su opasni oni koji nemaju simptome, pa to je staljinizam, on je tamanio ljude "opasne" za društvo"
8. Di je sukob mišljenja između struke, a ne da samo znanstvene plaćene kurve tumače istinu, neka nam istinu tumače i znanstvenici koji nisu prodali moral
9. sutra će se pojaviti neka druga vlast, koja će određenu grupaciju ljudi proglasiti "opasnim" za društvo, a ljudi neće moći izaći na ulice, jer ih vlast "štiti" od viroze"
10. Korona POSTOJI definitivno, mislim, naglašavam mislim da je vrlo zarazan virus, ali u velikoj većini bez simptoma pa zaključujem da se radi o biološkom oružju koje služi za test i sijanje panike, a naravno nije opasan jer niko neće raditi virus koji bi bio opasan jer bi se mogao vratiti njihovoj djeci
11. Usput, zamislite da je HITNA ušla u predizborni skup HDZ-a, kako bi ju oi zadrti hadezeovci "blagoslivljali", prijetili bi vozaču što je išao kroz gužvu, a imao je slobodan prolaz, mislim da je ovo jedinstveni slučaj u svijetu da je hitna prolazila KROZ masu ljud, pardon, isti scenarij bio je ko Vučića
12. Milioni mrtvi, hm, a kome vjerovati, onima koji tamane ljude po Africi i Indiji? Pa ameri kada pokrenu rat, najprije tamošnje ljude proglase teroristima i udri po "teroristima"
Točno je da ni ja nemam sve informacije o koroni, pogotovo nemam medicinsku pozadinu, jer je jaka cenzura, ali i ovo što se vidi, pokazuje da oni nemaju namjeru štititi ljude