rijecaninu braniš trumpa smeta mu kina a s drugom kimom je saveznik zna on da bi drug kim bi raketu poslao njemu,,, osobno bio sam u sj koreji 2012 ,, nigdje gladnih nigdje kriminala ni prosjaka na ulici,neboderi ,kulturni vozači čiste ulice parkovi nije tako kako se piše,,, ali drug kim se ulizuje trumpu,, trump lukašenko, putin, merkel,. bolsonaro, ovaj fašist orban,, to su sve novi svj poredak iboris johnson,,,, kuba sj korej kina pokret otpora....
Ponavljam, Kinu se spominjalo kao državu s ekonomskim usponom, međutim, sve više informacija iz kine govori kao o državi globalističkom projektu, kad sam vidio sve te kamere, bodovanje ljudi, poslušnost... nekako sam uvjeren da je to jedan prototip novog svjetskog poretka.
Glede Amerike, dosad su ratovali barem po dva tri rata su imali, uvodili demokraciju, kad su ih provalili, onda su s orjentirali protiv terorista (govorim u ironiji)
Tramp, ne znam što bi rekao, osim ako ga usporedim s Hilaricom, onda je on direktor svemira, koliko znam, nije započeo ni jedan novi rat i ono što mi je najbitnije, ne petlja se u druge države, čak kad je rekao da članice NATO-a moraju više ulagati, to mi je djelovalo kao ono ko vas h...e, a uspjeli smo bolje doživjeti tu duboku državu tamo, ali i kod nas.
Neznam tko je Trump (u smislu psihološkog profila), ali je omogućio da mnoge stvari procure u javnost.
Uvjeren sam, da će ako Trump opet pobjedi, suverenističke snage imati veću moralnu podršku...