Vidiš Gušteru, bilo ti je pametnije ostati tamo u emisiji Bez pardona.
Kad si već ovdje kaži nam odakle izvlačiš one nebuloze? Jeli ti to netko šapuće?
Na što misliš, puno je tu "nebuloza". Mnogo toga sam zaključim. Nije da sam neka pamet, ali ovo je toliko očito da samo budale ne vide. Razlika između tebe i mene (bez namjere da te vrijeđam) je u tome što ti ni sad ne vidiš Milanovićevu ulogu. Ja već 4 godine znam da će on biti imenovan predsjednikom. Uz sve autogolove Kolinda će i dalje imati više glasova. No, neće se brojati. Hdz će prvi čestitati Milanoviću "izbor".
Tako rade Gušteri.
Tako je bilo i s Josipovićem. On je imao puno više glasova od Kolinde, Gušteri su željeli drugačije. Gušteri kontroliraju sve stranke, možda je iznimka Pernar, možda. Sve medije, sve institucije, javne bilježnike, direktore škola (da nastavnici ne bi otvarali oči djeci). Sve. Potpuno gušterizirana zemlja.
Igraju šah sami sa sobom.
I, ne smao u Hrvatskoj. U UK je isto. Laburisti i Torijevci, obje njihove, Gušterske stranke. I sad se kofol svađaju. Pola Torijevaca prebjeglo Laburistima. Prepoznaješ li model, kako je HNs prenio sdp-ove glasove Plenkoviću. Milanović je postavio "hnsovce" visoko na liste da budu izabrani. Isto rade Torijevci da spriječe Brexit, iako je Johnson tobož za Brexit a zapravo je glavni kočničar.
Model Gušterske vladavine "demokratskim" svijetom je "two parties, tyranny"
U USA su demokrati i republikanci, Njemačkoj CDU i SPD. Treba li reći, u Hr hdz-sdp.
Puno je lakše pobrojati zemlje koje nisu gušterizirane:
Kina, Rusija, Sj Koreja, Iran, Sirija, Venezuela, Nikaragva.
Upravo smo svjedočili ovih dana gušterizaciju Bolivije. Tzv Obojana revolucija, dvaput viđeno u Ukrajini.
Na sceni je i "obojana revolucija" u Hong Kong, u pokušaju.
U Francuskoj traju Žuti prsluci godinu dana. Mediji "zapadnih demokracija" to "ne vide" i ne prate. BBC-u je puno lakše pokriti Hong Kong s tisucu kamera nego jednom u Parizu.
Razlog: Pariški protesti su protiv guštera i njih se taji a honkonški su za guštere i o njima se buba.