danas ope desničaeri orgijaju, na bleiburgu nista se nije desilo aaaaa osim uzdignute desnice i zastave ndh, imaju i pravo oni sta su došli s zastaom yuge da ih provociraju oni proviciraju 30 godina,,bujanec cujem oljunuo novinara to svetica i ona zivcenjakusa nisu spomenule a zna reci da su saveznici zločinci, ma zamislite, ni plenković nije htio tamo ići nitko ih ne šljivi ni 5 posto ,,, porazena vojska ndh koja je radila zločine postali neduzni to samo u hrvatskoj moze da se slavi nevjerovatno,,,,, došla merkelica u hdz pa nista čudno bakica ce ih rauvalit kao zvecku,, kapitalizam cvate 300 000 mladih vani a porezi sve veci krasno nema šta i onda opet ce mnogi glasat za hdz i tko je ti glup'koji treci?????????najsmjesnije mi je kad kazu treci zivi zid 8 postomost 7 posto sdp 15 posto,,, hdz i ovako loš ima 30 posto vladat ce još 80 godina,a kolinda ima 40 posto zoki nije ni najavio kandoidaturu on bi imao 20 posto opet bi zgubioizbore ja sam za aliju ona ima 8 posto sveticin kolakušić ima 3 posto eto to su ti treci