Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.
Čisto informacije radi, cijena je par kuna po pozivu, NE po minuti, tako ako i dva puta nazoveš ili pokušaš zvati to je 7 kuna.Druge televizije imaju cijenu po MINUTI pa nemaju ograničenja po pozivu, lakše dobiješ ali i kune brže odu
Pa ja branim državno vlasništvo, nikad nisam bio za privatizaciju, rekao sam više puta, za kapitalizam sam samo ako netko sam sebi stvori kapital, bez da dobije od države.
... i nešto rekla ne vranim jugoslaviju ali,,, volio bi znat sta je htjela reci,
Mislila je pohvaliti to da je onda bila "komisija za ispitivanje porijekla imovine". To su Tuđman i HDZ-ovci ukinuli još 90-ih.... Znali su da im to ne treba.
Zakon o porjeklu imovine ukinuo je zadnji sastav sabora SRH, kad je soc direktore trebalo pretvoriti u vlasnike.Reci mi jednog tajkuna a da nema pozadinu u bivšoj partiji
nije istina nego 1992 opet branite tuđmana i hdz zdravstvo je počelo d 1992 grcat u dugovima firme propadat, itd itd
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/1990_05_19_390.html
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/VOJKO-OBERSNEL-HDZ-i-Tudman-su-Rijeci-1993.-godine-onemogucili-normalan-razvoj
Dva puta je SDP bio na vlasti i Rijeka je i dalje ostala selendra, svaki dan sve više zapuštenih poslovnih prostora.Linić kako je došao za ministra finincija tako je Rijeka otišla skroz u rikverc.Nije Oberšnelu Tuđman danas kriv, pa ima europu sad di je to blagostanje.Nadam se da si sad shvatio da su svi isti, bivše komunjare, skinule zakon o porjeklu imovine novim kapitalistima, ko će kome nego svoj svome!Raspad Juge ti je počeo u centralnom komitetu SKJ.
Dao sam ti stranicu di sam dokazao da je zakon o porjeklu imovine ukinuo sabor za vrijeme SRH, tj. starog sastava, a pitao te, tko od tajkuna nije iz starog sustava? Ne računajući strane milijardere koji su provizijom pokupovali Hrvatsku.
tajkuni nisu bili komunisti stvoreni su za vrijeme tuđmana kutle todorić gucić nemju vezes komunizmom u njemačkoj stvarali lovu kao irajić zagorec petrč 200 bogatih familija, u socijalizmu su oni bili sirotinja