vi ste zabavan lik iz rijeke vi sve stavite pod tepih oni su isti a onda počnete pljuvat po sdpu jer vam smeta ,naravno jer u rijeci ce sdp vladat vječno i sada stajete u obranu tompsona?pa on sam viče za dom spremni ipjeva jasenovac i gradišku staru hdz je više kri za sve nego sdp ,a onda vi kao gušter sve europa odeređuje čsk i finale svjetskog prvenstva vi ste toliko ufurani u tu europsku iniju da ne ne vidite tko vas je pokrao ni štzase dešava gledajte koliko licemjera pravdaju hdz samo da budu na vlasti a ne smeta im pupovac uhdzu onaj zaustsvio se štrajk naravno hdz je na vlasti jer da je sdp vec bi svi branitelji bili s puškama na ulici šatori, severi matijaševići i ribići ,vas desničari vole jer ste desničar
Ne stavljam me u desni ili lijevi pretinac, pitao sam da li si pogledao što su Franciškoviću radili?
Thompson nema veze, meni je isto da li će netko zabraniti Bajagu ili Thompsona u državi koja bi trebala biti demokratska, ali mi je totalno ljigavo kad jedan Jakovčić drži moralne prodike.
Državu nisu uništili Pupovac i Thompson niti Bajaga, državu su uništili HDZ-SDP.
Braniteljske udruge traže zabranu Bajage ili Cece, peke meke kako se već zovu, a ne smeta im rasprodaja i izdaja hrvatskih interesa.