pitaju se zašto ne daju puli pjecat rvatini tupsonu zato šta na koncertima viće zadom zato šta mnogi nose ustaškoznakovlje zato šta u pjesmama velića jasenovac igradišku staru pa i pkesma ivane je o nekom ustaši iz kupresa,a nitko nema protiv pjesma čavoglave lijepa li si ali protiv nekih pjesama ima,povik koji on viće je žal za ndh ustaškoj tvorevini koju nitko nije podrzavao va hvatska iz 90jh nema vezes tom iz 40ih,ista stvar je i za srpske glazbenike koji su pjevali četničke pjesme
Prvo, meni je nedopustivo da u demokraciji netko može nekom nešto zabranjivati, pa nismo u doba Vice Vukova koji onomad nije smio pivat!
Ja sam postavio pitanje premijeru zašto ga cenzurira na državnoj dalekovidnici, katedrali duha???
Thompson, što god mislili o njemu i njegovom pivanju, on je opasan za projekt EU, koja se boja nacionalno osvještenih država, nažalost, Hrvatska je još uvjek puna slugana koji se malčice probude nakon pobjede na utakmici i na neku bezalzenu nacionalnu pjesmicu.
Htio sam reći da su Thompsonove pisme zapravo limunada, ali me desničari nebi shvatili pa bi to sve moglo ići krivim smjerom.
Uglavnom sam protiv zabrana: Evo i da ti dokažem da sam protiv zabrana