znamo mi to hdz im je omogućio to 1992 a kapitalizam je to,i prije ulaska u niju je bio pdv treba se boriti dase ukine,privatizacija je bila ranih90ih gospodarski pojas je krivac sanader
Ja ti želim reći da SDP ima istu matricu politike, SDP je dokazao da ne želi ispravljati greške HDZ, što više, uči se od njih...
Kapitalizam je dobar ako si vlasnik i ako imaš tržište, naš problem je što smo mi svoju imovinu predali stranim kapitalistima, i odlučili živjeti od onog što nam onda ti kapitalisti daju, a to je kolonijalizam.
Ja nemam ništa protiv kapitalizma u smislu da ti otvoriš vlastiti biznis i da se širiš, naš problem je privatizacija, koja je u svojoj suštini pljačka, a provodili su je korumpirani političari. Pa i dug se pokazao kao čisto kamatarenje, nema tu državnih investicija.
Dakle, već si trebao shvatiti da sam ja za DRŽAVNO vlasništvo onih subjekata koji su u državnom vlasništvu bili, a kapital nek ljudi sami stvaraju, bez da otimaju od države za jednu kunu!
Sjeti se kad su Milanović i Čačić došli na vlast (pravi ljevičari ono za malog čovjeka bi sve dali
) najprije su poskupili struju, a onda su doveli neka strana poduzeća koja bi nam trebala prodavati jeftiniju HEPovu struju -mislim da ti ne trebam dalje objašnjavati, školski primjeri uništavanja Hrvatske u korist stranih interesa.