ja vas razuin sta vi govorite ali sdp nikakone moze bit isti kao hdz mogu ti dati 10 primjera ,,,ali sta hoću reci sdp uvijek bude 1 mandat inasljedi pljačketinu hrvatske,pa hdz je vladao 20 godina sdp 7 i sutra da zivi zid dođe na vlast šta ce oni napraviti??????ne bi niništa i onda ce bit ovako hdz--sdp-zivi zid--mostNITKO VIŠE NE MOZE BIT ZA RADNIKA jer je prokleti kapitalizam svo zakoni du njima a ne radnicima
Pitaj se, zašto SDP dobije samo jedan mandat, jer se u tom mandatu pokažu što su.
HDZeovac će imati iracionalni razlog za glasati za HDZ jer u mentalnom sklopu HDZeovca, to je državotovorna stranka koja je stvorila Hrvatsku i onda će on dati glas Sanaderu i Plenkiju koji definitivno nemaju nikakve veze sa državotvornošću.
Zato ja imam potrebu naglasiti 2000. kad se obraćam desnima u emisij Bez pardona, želim im izbiti onu poveznicu HDZea dok je Hrvatska bila u ratu i ovog danas.
HDZ je prije 2000. bio pokret, od onih koji su htjeli braniti RH, do ratnih profitera - to je danas više povjesna tema i dobro ju je ne potezat u aktualnim raspravama za budućnost jer opterećuje raspravu.
HDZ nakon Sanadera je čist ko suza u smislu trojanskog konja koji isključivo služi interesima stranih guštera i domaćih tajkuna, da je slomiti tu poveznicu onog i ovog HDZea, ljudima bi se lakše oči otvorile.
Zato sam isto u emisiji naglasio kako je iracionalno glasovati za HNS zbog pokojne Savke ili za HNS zbog pokojnog Radića.
Možda nove generacije rasvjetle i sve pojave do 2000. ali po mojoj procjeni, danas to nije najmudrije dok nam trebaju HLADNE glave.
Politika ipak mora imati i nešto pragme, neki oslonac i ja pretlažem da komuniste, Tuđmana, Tita, NDH, Jugoslaviju... staviom po strani i pokušamo odgovoriti kome trebaju strane banke u RH? I tko je prodao te banke, zašto, koliko je ušlo u proračun RH nakon prodaja banaka?
Ajmo počet od HNBea, od štampanja novca, zato mi Pernar genijalac.
Ja sam čuo da je Zagrebačka banka prodana na samom početku (ranih 90) i da ni kune nije ušlo u proračun. Pitam se, ako je to točno, tko ju je prodao i s kojim razlogom?
Ako nama više smetaju ustaše i partizani (koji su već svi mrtvi skoro) nego ovi bankari i strani profiteri plus političari koji im pišu zakone, onda nemamo što očekivati, onda smo spiritist koji se bave umrlima, kjima smo dali i pravo glasanja!