a evo ovaj napuhankio d ministra kaze da ce se raditi do 67 godine di su sada sindikalisti,vazno je bilo pljuvat po sdpu 4 godine......bit ce igore
Dobro, na početku sam pitao što je to socijademokratsko u SDPeu???? Jedan jedini zakon??? Za što se konkretno Peđa zalaže??? Koji su to njegovi prijedlozi??
Zar ne vidiš da se od partijskih sljedbenika čuje jedino netrpeljivost prema onima koji drugačije pišu/misle, argumenti su jedino uvrede na osobnom nivou.
Mršić je još govorio da će se raditi do 67. samo kao što rekoh HDZ je opasnijei jer će se njemu oprostiti, vi mladi nećete imati penziju, pojeo ju drugi stup, to je tako kad nam brisel komandera, maldi odlaze.
Da se vratim na SDP, gledao sam sjednicu sabora kad se donosila odluka da se HV šalje na Rusku granicu, i glavni argument je bio da je to eć "diplomacija" odlučila i da sabor kao potrčko to mora odobriti, tada je SDP bio na vlasti kad je "diplomacija" isposlovala odlazak HV na ruske grancie, jer mi smo i po Klisoviću "saveznici" amerike i "punopravna" članica eu-ROPSTVA.
Da mi je samo znati što će se pisati kad HDZ bude u koaliciji s HNSom, pardom s SDPeom.