znam da ne branite hdz ali vi opet o 2000 tad je račan došao prije je bila predsjednička drzava, to nije dobro tuđmasn se dirao u sve i svašta čak i u reprezentaciju,dal,aciju nazivao južna hrvatska,croatia n klub,NEMA SMISLA se vracat sve stranke su došle iz komunizma,NITKO IZVANA NIJE HTIO DA SE JUGA RUŠI amerika je htjela da juga opstane,RUSI TAKOĐERsamo njemačka i vatikan su bili protiv,europa prstom nij mrdnula na balkan do 1995,UB JE Asrušila jugoslaviju boljkovac manolić perković mustač,to su sdogovarali pouno prije,njima bi veselic igotovac bio opasnost kao itajkunima pa su doveli tuđmana generala i predsjednik nk partizan,a i molševića,nhuškali srbe uhrvatskoj i evo rat,to jesvedogovoreno,ačan nije razoružao hvatsku nego kadijević,oni nisu bili kao TITO to su nacionalisti,i kakvu su drzavu stvorili lopovsku,evo opet vi blago prem tuđmanunasprovod mu nitko nijedošao jer nas je uveo u izolaciju,a rat ubosni išao hercegovinu spajat s nama,,šta radiš u bosni ako si napadnut kaze clinton izlazi z bosneda nisu umrl bili bi u haagu on im jedopustio da pretvorba ode u ruke tajkuna tko j stvorio todoričaq gucića kutlu jeli ste čitali feral tribune?????tad je tuđman ukinuo feralkao iemiiju cenzura ,i on je bio diktator ali na demokratski način pa koja pomirba nikad do nje nbijedošlo otkad je on došao mrznja je počela sjevera ijuga nikad prije zg ist s nisu mrzili tek od ranih 90iuh jer su nam sve firme uništili u dalmaciji,hdz oligarosi i evo pol dalme opet za hdz,hdsz je bio kao sekta stvorio lazne branitelje umiriovljenike,općinare itd...a tek crkva,hercegovci vi idalje vjerujte da cedoć bolji ljudi ali 27 godina je prošlo i nema bolje
Ja SDPeu najviše zamjeram što je 2000. izdao socijaldemokraciju i radnička prava. A glede predaje hrvatskog oružja teritorijalne obrane tu bi onda još više trebalo kriviti međunarodnu zajednicu što je uvela embargo na uvoz oružja, dakle i ja smatram da je licemejrno pozivati se na desnicu, a ne osuditi međunarodnu zajednicu ili dan danas vjerovati EU.
Tuđmam, slažem se, u sve se petljao čak i u naziv Dinama, ali on je bio general, međutim kao general prihvaćen od desnih moglo je biti početak pomirbe.
Dakle ja ne želim doljevati ulje u vatru podjele, mislim da će podjela uništiti Hrvatsku.
I ono što je najbitnij, pomirba mora biti u interesu Hrvatske, jer i veliku koaliciju oni mogu proglasiti pomirbom, ali to je u interesu globalizma i jedne manje grupacije ljudi. Plenki je mnoge ujedinio oko sebe, pa i Sanader je imao Savez za Europu, cijeli establišment bio je u tom savezu.
Pazi u Saboru je 100 posto ljudi bilo EU, pa to je kao u diktaturi, čak bi i inteligentniji diktatori dozvolili par glasova protiv sebe.
Dobar ti je primjer ovaj forum, neki samo brane partiju SDP, nemaju argumente, nego samo bljuju vatru netrpeljivosti, kao da je SDP nekakva alternativa HDZeu