Dragi, Rijeka!
Ispričavam se u njihovo ime! Nisu svi u Splitu takvi. Sramim se , eto.
Nisu oni nikakvi ljevičari. Njihovo ponašanje snažno dokazuje pripadnost fašizmu. Kad bi nedajbože bili komadanti konclogora ili neka druga vlast, nitko ne bi preživio.
Ma nema potrebe za isprikom, ja sam samo jako iznenađen, u emisiju bez pardona javio sam se najviđše zbog desnih koji podržavaju Plenkija, a vjerovali su Sanaderu, a ovdje na forumu vidim da lijevi imaju "argumente" jedino uvrede i omalovažavanja, naravno da vjerujem Splitu, i ako jednog dana budu prosvjedi mislim da će Split biti jači i od Zagreba. Šteta što se malo Pasko ne javi na ovaj forum, on je imao bunta u sebi.
Ali ovo što se događa na ovom forumu, je zapravo školski primjer, kako SDPevoci zapravo mobiliziraju HDZeovce temama o ustašama i partizanima, ono međusobno se hrane kako bi te dvije stranke ostale na vlasti i što je najgore, nema tu argumenata, uglavnom je to navijanje zaljubljenih.
Isto tako je dobar primjer prodaje INE, HDZeovci optužuju SDP, a SDPeovci optužuju HDZ, a obe stranke prodale pola INE, zapravo predale.