Dok se lijevi sitnozubi bore s desnim sitnozubim, gušteri perušaju. U Hrvatskoj nema lijevih ni desnih, samo opljačkanih. Naravno i nekolicina veleizdajnika.
Dok vi ovo shvatite,,,
Desni i ljevi su na nivou navijača koji znaju samo navijati bez ikakvog kritičkog razmišljanja...
sjećam se kad sam bio mali, onda je za Zadar igrao Krešimir Čosić i on je nama bio onako idol jeeeee mi navijali, dok nije prešo u drugi klub, već tada sam se pitao koji je smisao navijati za neki klub, ako ni sami igrači nemaju neki identitet prema svom klubu, već im je stalo samo tko plati više.
Tako sad političari, radi se o ispranim mozgovima koji nemaju svoje mišljenje samo slušaju naređenja guštera (ko pravi plačenici) i nemaju nikakve sveze sa svojim narodom, nacija podjeljena na najplićim mogućim argumentima.
Meni nije problem raspravljat s nekim tko daje neke argumente, ali navijači uglavnom bacaju floskule i etikete, vaši i naši...
Kako raspravljat s nekim desničarem kojem je predsjedniaca lijepa, premijer pametan ili s ljevičarem kojem je Bauk i Peđa socijaldemokrat.
A njabolji je Meske odpjeva ustaški bećarac i onda dođe na neku antifašističku komemoraciju priča da ako netko govori kao fašist, pjeva kao fašist... da je onda fašist i dobije pljesak od antifašista (koji usput budi rečeno podržavaju EU i NATO).
I onda mene neki uvjeravaju kako je Pernar taj koji od države stvara cirkus, a kako drugačije pričat sa pristalicama Mesića, Plenkija i Bauka, s kojim uopće razumnim argumentom uopće možeš braniti establišment političare osim floskulama, parolama i etiketama.