Svi referednumi su protiv HDZea, desničari su protiv HDZea, jedino ih još mediji štede i oni koji u politici ne mogu protiv svog srca. Međutim nije samo HDZ, radi se o establišment političari, političarima koji doista rade za guštere/strane kapitaliste/soroševce/masona... kako hoćeš.
Ne mogu vjerovati da na izborima nemaš potrebe dati glas kojim će establišment imati glas manje.
Nego, sam kažeš da si za orjunu, odnosno za dalamtinsku akciju, onda si zapravo kruti desničar?
necu glasat za hdz nikad ako bude trebao moj glas onda cu dati sdpu ,ali aNAŽALOST moj glas ne znači ništa kad ce 80 posto rvatina zasljepljeni hdzom inakon 27 godina dati im glas oni odmah lustracija branitelji crkva , komunjare itd to su desničari pa vi branite zeljku markić a ne ja ,ja vas podupirem 50 posto ali ostalih 50 posto ne, jer stranci uoravljaju nama a tko im je to dopustio?????????????pa hdz eno nekidan gledam na portalu reklama 1998 pdv je super ukucajte na you tube hdzovih ob,nana smo se nagledali ilazi, to je problem i narod im još vjeruje pa ja desničar????nNIKAKO vi podupirete markićku ja sam ljevičar i liberal,zelim veca prava za jug dalmaciju, nemamo svoju stranku istra i slavonija imaju,tuđman as je gazio inazivao juzna hrvatska a split mu viče franjo franjo,decentralizacija,ukidanje pdva,povecanje placa ,maniji porezi,ukidanje općina ali glasat cu tek kad vidim ostvarenje vjerujem u djela ne riječi, ali kazem vam bolje sdp nego hdz