A govor Keleminca nje li to govor mržnje?????? Bujanec i još puno njih?
U principu ja sam uvjek za demokraciju i slobodu govora, volim iskrene ljude i najmanje mi smeta Stazić u SDPeu.
Ajmo po redu:
Porobljavanjem ljudi treba vratiti verbalni delikt kako se ne bi pisalo protiv vladajuće ekipe i smislili su tzv govor mržnje.
Stazć je saborski zastupnik i on nebi po logoici stvari pisati na taj način, drugo su novinari i voditelji emisija koji žele veću gledanost, nitko te ne tjera da gledaš Bujicu!!!!!
Ja sam iz znatiželje htio poslušati sabor HDZea i vjeruj mi, nisam imao želuca, rađe bi Stazića mogao slušati 10 sati, nego Plenkija 10 minuta, zato što je Stazić ipak samo Stazića, A Plenkiju nažalost vjeruju i desni i ljevi i mnogi ga još nisu shvatili.
Što Stazić može postići svojim upisom, pa samo dodatno angažirati HDZeovo biračko tijelo koje bi možda i progledalo da nema kojekakvih Stazića koji ih resetiraju.
Dakle uopće sam protiv ograničavanja nečijih stavova, volim kad mi netko kaže što je nego kad glumata, kao što HDZ glumata domoljublje, a SDP glumata socijademokraciju, a zapravo se radi o politčkom zdrugu koje radi za interese borga i "humanitaraca", ili u interesu guštera.