pa da dođe živi zid i on bi radio isto nema socijalizma više da budu z radnike o čemu ljudi pričaju ,pa vidjet cete 1 maja praznik i prosvjed a drugih 364 dana ih nema nigdje,,,
Pa bolje da me zajebe neko nov, nego dat glas provjerenim lopinama i varalicama.
Kad jednom počnemo kažnjavati stranke koje nas zajebu, to će biti jedan mali, ali značajan pomak.
Frustrirajuće je gledati kako ljudi vjeruju da će nas od sada nekakvim reformama izvuć HDZ ili da će nam biti bolje pobjedom SDPea
Kad budemo mijenjati vlade, kada vlada bude znala da je smjenjiva to će kao što rekoh nešto značiti.
Ali naš problem nije kapitalizam i u još nekim državama je kapitalizam, s vrlo jakim radničkim pravima, naš problem je KOLONIJALIZAM, što znači da smo sami sebi uništili tvornice, kako bi bili nekonkurentni.
Ja ne bi imao ništa protiv kapitalizma u kojem bi netko vlastitim radom i sposobnostima napravio neku tvonicu, problem je što smo se mi odrekli naših državnih/društvanih/hrvatskih tvornica u korist strane konkurencije.
ŽZ, ako ništa drugo, barem postavlja prave teme -novac, narodna banka, kamata, štampanje novca itd itd.
slušam neke komentare tipa da ŽZ otima glasove SDP, rekao bih drske komentare, ma ko je SDP stranka zapela u 40tim, onaj Stazić jedino o ustašama zna srat, Bauk još i o istospolnom seksu i onda se oni čude zašto inteligentni ljudi pljuju po SDPea kao najvećem braniku HDZea.
Našto se svela stranka SDP na istospolnu jebačinu i ko što pjeva