Da, ja sam protiv IK. Gušteri su extremno inteligenti. Jako, jako opasni. Takva je IK. Jako, jako opasna. Ne samo protiv Hrvatske nego protvi Zemlje. IK je u funkciji depopulacije zemljana. Ima cilj da nas destkuje. To je tako zamršeno organizirano, teze su isprepletene. Naravno,jako je teško i objasniti.
U prvi pogled se čini, štiti prava žena. Tko to može oboriti ili osporavati. Odmah je fašist. Pokušat ću malo izdaljega. Priznajem, ni meni nisu jasni svi aspekti IK.
Pretpostavljeno razmišljanje i planiranje guštera:
" Kako smanjiti stanovništvo Zemlje? Treba djelovati na
žene. Da manje rađaju. Kako? Dajmo prava ženama. Zaposlimo
žene. Zaposlena žena ne može brinuti o djeci i raditi. Mora na posao doći uređena, mnogo posla ponijeti kući. Sve to troši vrijeme. Za djecu ostaje gotovo ništa. Muževi neće pustiti žene!? Hoće, smanjimo im plaću, morat će! Kako ćemo to provući kroz to konzervativno društvo? Udarat ćemo na prava
žena. To nitko ne može nijekati. Ako negira- zadrti krkan je!"
Ovo je bio primitivan djelić pojašnjena djelovanja guštera s kraja 19 stoljeća kad su počela prava žena. Sjetite se danas zaposlene žene i nek kaže da je trudna!
Što danas imamo, zaposlenu ženu, s malom plaćom, muža s pola plaće, jedno, dvoje, djece. Mnogi se nit ne žene. Sa idejom sve češćeg odustajanja od obitelji. Prava žena su dovela do samostalnosti i ekonomske neovisnosti žene. Razvodi postaju pravilo.
Gušteri su postigli bitno približavanje statusa žene muškarcu. Na neki primitivan način su se izjednačila oba spola. Naravno , ta plaća žene je išla na štetu muškarčeve plaće. Dakle, žene su dobile prava, pravo da rade na poslu i u kući. To je ta medvjeđa usluga ženama.
Znam, znam, jako je klizav teren, dijeli me nit of statusa fašiste koji mrzi žene. Zato ću ponoviti. Ovo je vrlo inteligentno smišljena zamjena teza.
Žene se približavaju mužjaku. Ista prava ali veće obaveze.
Sad dodajmo pokret davanja prava lgbt i ostalima. To još više približava i izjednačuje muškarca i ženu. Muško , ženkso, peder, lezba , trans- par - nepar. Isto. Dodajmo tu i pravo pasa. Manje više i psi imaju ista ili jako slična paravo. Udari psa. Zaviči na psa. Ne daj. bože udari dijete. Bez bozira što i najveća demokratska društva opasuju policajce pendrečinama.
U zapadnim demokracijama, pri razvodu, žena nosi gotovo sve. Mužu ostaju krediti. Ali, doslovce. Rezultat takve politike, Muškarci se boje ženiti, boje se ulaziti u obitelj.
Ako mislite da je sve ovo slučajno , grdno se varate.
Pogledajmo primjer "demokracije". Gušteri su nas učili, odbacite komunizam, uzmite demokraciju. Mi smo uzeli "demokraciju" a oni su uzeli sve naše. Sve. U ovoj njihovoj "demokraciji" je sto put gore jednoumlje od "komunizma". Zapravo, jedina sloboda još postoji u Sj Koreji, Iranu, Kini, Rusiji, Mađarksa i Orban se opiru žestoko. Zato ga gušteri i nazivaju , opasnost za demokraciju.
Još jedan put se ispričavam Ženama. Ne mrzim žene nisam fašist, No , gušteri zloupotrebljavajau pravo žena na ranvopravnost. Pod krinkom , tobožnje zaštite , uvode, institucije nadnacionalne, koje ce imati ovlasti nekontrolirano donosit zakone i koje ćemo mi morati financirati. Ovo malo jada od suvereniteta bit će dokusureno.
Ovo je jako teško shvatiti, Mnogo toga ni meni nije bistro. Znam jedno. Gušteri su upeli iz petnih žila da to prođe. Nisu se libili niti pokazati savezništvo hdz-a i sdp-a. Cilj im je važniji od ustaško partizanskog fingiranog "rata". Ako su gušteri toliko zapeli za IK, onda to nama nikako ne može biti dobro. Oni su naši dušmani.
Zato sam PROTIV!
Ako nešto ne razumijemo, to ne znači to to ne egzistira!