ma linić nije bio 90ih privatizacija je bila 1992 i 1998 zadnja 200o našli su drzavu u rasulu isto kao i 2011 ,,todorić je proizvod hdza a hdz ga štiti,,,,,gucić kutle, petrač,zagorec ima ih još to su sve hdzovi igrači,,, jer sdp su komunjare pa vi ste iz rijeke tamo jesdp od 1992 fiume nece nikad bit hdzovska kao ni vaši susjedi istrani na jugu hdz dominira a šta je uradio za dalmaciju NIŠTA onbi vikali 90ih franjo franjo a on nama južna hrvatska mi smo dalmacija,ja sam član dalm akcije ali bolje sdp nego hdz ,jer trećih nema niti ce ikada doć na vlast jer i hns i hsls su imali 20 posto u 90ima di su sada, pogledajte varazdin,međimurje pulu, rijeku kod vas nema hdza i bolje je a split hdz ni vode čiste a karepovac itdnisu nam krivi gušteri negomi sami uzrok je hdz a posljedice narod koji m daje glasove,pa zamislite da je hdz bio uamerici pa toj stranci sesudilo za pljačku ina hep mol itd,,,a priče oustašama i partizanima nece završiti ako je vama uredu da keleminec viče za dom je li to uredu??????nitko na stadionima ne viče zivio drug tito,nek se okane 1941 i počnu raditi