Itekako im se prašta (nažalost).
Šta misliš, kako bi to izgledalo kad bi se HDZ i SDP ujedinili?
Teško ostvarivo al mislim da je moguće Obe stranke podržavaju istambulsku konvenciju koja se svim snagama pokušava nametnut tako da smatram da bi to mogao bit nekakav "početak" obzirom da plenković radi po direktivi brusellexa, a čini mi se da ni bernardić nije daleko od toga.
Vjerujem da će se prije ispucati kaoalicija HDZ-Glas-IDS-Pametno-(HNS).
Rekao sam isto, da mi je drago što je Most najuren jer bi sad mogao biti profiliran. Most mi je bio nepoznanica, jerbo je bilo dosta različita ekipe, a Petrov mi bio malo sumnjiv, kaže Petrina da je Petrov odlazio na neke sastanke i donosio gotova rješenja, vrime će pokazati!
Vjerujem da bi se Most mogao približiti Živom zidu pa bi to bila nekakva alternativa tom establišmentu.
Pernar, ma što mislili o njemu, pokazao je da neke stvari kuži, kako će se dalje to odvijati bumo vidli.
Kad dođe do velike koalicije, a mora doći kad tad, onda če se samo čekati da birači progledaju, a HDZ i SDP će se bez problema dogovoriti, fotelje čekaju.
Ali jedan detalj mi je interesantan, kad je Pernar u Saboru govorio o tome kako je HDZ korigirao Ustav samo da bi ušli u EU (točnije postali kolonija EU-a), javio se Bauk i rekao kako je i SDP pomogao HDZ-u pri ulasku u EU (promjeni Ustava), treba još napomenuti da je tada Sanader već imao tihu koaliciju, zvala se Savez za Europu, Vesna Pusić je bila tu među glavnijim figurama kod Sanadera.