Mislim da je prekidala Lana iz pozadine. Mala je na instrukcijama. Bilo je neslaganja. Mala bi ga pitala a pozivatelj bi naprosto nestao. Mala je kazala "tajnu": ' Nemamo nikoga!'. To Lana ili Pasko nikad ne bi izlanuli. Oni to pokriju čitanjem. Naprimjer, ja na liniji uredno, Lana marljivo čita dok ne dobije drugog, jer sam ja privremeno u kazni. Oni znaju sve naše brojeve i manipuliraju. Nekad ih iznenadim s mobitelom. Nekad su me i pozitivno diskriminirali. tj davali mi vezu preko reda. Naprimjer, mobitelom koji oni ne znaju ne mogu dobiti vezu , a s kućnog , koji oni jako dobro znaju, odmah. Zanimljivo.
Kako misliš privremeno u kazni?
Sjećam se vrlo vrlo vrlo dobro da bi naš seljak iz Žrnovnice dobio liniju svaki put kad bi nazva pa su se ljudi žalili da kako on odma dobije, a drugi jedva jednom.
Tako je jednom nastala galama u emisiji jer se ovaj javio 6 puta, a drugi su se žalili zbog toga i onda je nastalo pravilo - 2 poziva u emisiji
Ali to je bilo kad je još bio onaj stari broj za emisiju, ne ovaj novi. Način za "multipozivanje" na novom (sadašnjem) broju emisije očito nije dešifrirao - još.
Čak mu je i na stranici Facebooka jednom napisano da mu je isključilo telefon iz emisije pa je zvao preko drugog. Nemaju oni toliko živaca koliko on telefona
Ne znam gušteru jesi li gledao, ali ovo je njegova facebook stranica:
https://m.facebook.com/mijololicseljaksasela/