Evo i mene malo narode
Nakon dugo dvojbi oko tog čovjeka, shvatila sam da je Denis Beroš najobičniji švercer koji iz Engleske naručuje Lugol za 120, a prodaje za 190 kn. Bez računa, nego kak. MMS sa stranice Omega lan naručuje za 90, a prodaje za 150 kn, a onaj svoj deterdžent za zglobove natrijev tetraborat sa sodom bikarbonom navodno prodaje za 150 kn, dok se u Sloveniji može cijela kanta naručiti za te pare. A sigurno prodaje i vitamine i druge pizdarije, samo ne znam po kojim cijenama. To su moja saznanja zbog kojih sva njegova priča pada u vodu i osjećam odbojnost prema tom beskrupuloznom lažovu i nadriliječniku koji tvrdi da radi besplatno, kao i njegov medicinski needucirani klimatelj glavom, PR Sesartić. Naravno, Beroš drži besplatna predavanja i radio emisiju da bi skupio mušterije. I ima on znanja donekle, samo donekle, ali džaba mu sve, razotkriven je i baš bih volila da ovo pokuša demantirat na radiju. No, s obzirom da je kod mene izgubio vjerodostojnost, više ga ni nemam namjeru pratiti. Nadam se da će ovaj moj post spasiti nečiji novčanik.